Handelsbetingelser og vilkår

Aktuelle vilkår ved handel med Brændselsgården

braendselsgaarden.dk er ejet af:

Brændselsgården ApS
Svenstrupgårdsvej 1, Svenstrup Hestehave
4572 Nørre Asmindrup
CVR: 42 37 40 16

Køb hos braendselsgaarden.dk
Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra braendselsgaarden.dk. Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos braendselsgaarden.dk´s grossister.

Priser og kontrakter
Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

Salg generelt
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

Afbestilling
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail post@braendselsgaarden.dk med mærket “Afbestilling”.
Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.
Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling” indsat i emnetekst.
Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

Ordrebekræftelse
braendselsgaarden.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

Betaling
De mulige betalingsmåder er som minimum.
• Kontant Betaling ved Levering.
• Betaling ved bankoverførsel og mobilepay betales på leveringstidspunktet.

B
etalingsmåde ´EFTER AFTALE´ kan kun benyttes hvis dette er aftalt inden levering.

Fortrydelsesret
Fuld returret – Fortryder du dit køb giver shop.domæne.dk fuld returret.
Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden. Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for braendselsgaarden.dk.

Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 14 dage. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet.

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen og fortrydelsesretten bortfalder derfor.

Reklamationsret
Som forbruger har man 2 års reklamation hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her.

Der er IKKE reklamationsret på fejl eller mangler opstået EFTER varen har været i brug – ifølge købeloven.

Anvendelse af reklamationsretten
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Brændselsgården inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til braendselsgaarden.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af braendselsgaarden.dk

Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl
Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til braendselsgaarden.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr på 200 kr. pr halve time.

Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. braendselsgaarden.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

Forsvarlig returnering
Alle produkter, der returneres til braendselsgaarden.dk skal være forsvarligt indpakket. Ved CPU´er, ram, harddiske m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. braendselsgaarden.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost.

På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til braendselsgaarden.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra braendselsgaarden.dk indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.

Er du i tvivl?

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.

2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

BRÆNDSELSGÅRDEN - siden 1978
Egebjerg Hovedgade 3, 4500 Nykøbing Sjælland
CVR: 42374016
Betal trygt og sikkert med:
Betalt trygt med DankortBetal trygt med VISABetal trygt med MasterCardBetal trygt med MobilePay
envelopecartphone