Køb kvalitets træpiller

Til pillefyr, stokerfyr og til pillebrændeovne

Brændselsgården har træpiller til pillefyr, stokerfyr og til pillebrændeovne

Hos Brændselsgården har vi et større udvalg af træpiller til pillefyr, stokerfyr og pillebrændeovne.
Der er mange penge at spare, hvis du fyrer med træpiller, og det er muligt at få pillefyr, hvor du ikke selv skal fylde op hele tiden. Det sker ved, at træpillerne fyldes i en silo, og hvis den er stor nok, skal du kun fylde på en gang om året.

Virkningsgraden af dine træpiller afhænger af kvaliteten

Du kan bestille træpiller i vores webshop, og du kan læse om vores leveringstider og leveringssteder under de enkelte produkter. Du kan også vælge at hente dine piller selv, hvis du for eksempel har en trailer.

Virkningsgraden af et pillefyr afhænger naturligvis af kvaliteten af dit fyr, men den afhænger også af kvaliteten af træpillerne. Vi har et stort udvalg af piller, og du kan blandt andet vælge imellem 6 millimeter og 8 millimeter.

Der findes ikke kvalitetskrav for træpiller, ligesom der gør for fyringsolie. Det betyder, at alle kan producere og levere piller uden nogen form for dokumentation. Det er i øvrigt ikke alle brændeovne, som kan tåle den form for brændsel, fordi der kan blive en meget høj temperatur under forbrændingen.

Bestil i dag eller ring, hvis du har spørgsmål

Kom forbi for at hente din træpiller eller køb dem her i vores webshop. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er usikker på, hvad du skal bestille, eller hvis du har andre spørgsmål til os. Du kan sende en mail eller ringe til os på tlf. 21 28 97 18.

BRÆNDSELSGÅRDEN - siden 1978
Egebjerg Hovedgade 3, 4500 Nykøbing Sjælland
CVR: 42374016
Betal trygt og sikkert med:
Betalt trygt med DankortBetal trygt med VISABetal trygt med MasterCardBetal trygt med MobilePay
envelopecartphone